Ny leilighet - Nye innkjøp

25.01.2014
17:19

For en god uke siden var jeg på Ikea og kjøpte inn litt nytt. Bla. blomsterpotter, gardiner, dynetrekk, lys osv. Det kan jeg vise dere senere når ting er på plass i den nye leiligheten, som jeg flytter inn i februar-mars. Jeg har derimot et par andre ting jeg har kjøpt i det siste som jeg vil vise dere. 

 
Når jeg dro hjem fra jobb sist, kjøpte jeg dette nydelige elgehodet på Kremmerhuset på 30% for 699,- Er det ikke vakkert? 

 
Ekornpute fra Ikea (husker ikke pris), og reinsdyrpute fra Akazia 359,-

 
Hjortegevir i sølv fra Akazia 345,- og en hvit stol til sminkebordet mitt, pledd og teppe fra Ikea (husker ikke pris). 

1 kommentar

annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3 25.01.2014 18:42
Elsker sånne ting der :-) dyrehoder er så vakkert :-)
Line-Marlen 25.01.2014 19:56
ååh, likte hjortehodet! nydelig :D

Skriv en ny kommentar

20, Risør
Hei! Mitt navn er Katrine, og jeg kommer fra den lille sjarmerende sørlandsbyen, Risør. Jeg er straks ferdig med lærlingtiden min som kokk på sjøen, ombord på M/S Color Magic. Der tilbringer jeg like mye tid som hjemme. 2 uker på jobb, og 2 uker fri. Det kan gjøre det litt vanskelig med blogging når jeg er på jobb, men jeg lover å oppdatere dere så ofte jeg kan! Jeg blogger da selvsagt om hvordan livet er til sjøs, min egen hverdag og mine egne meninger. I tillegg blogger jeg om overfladisk mote og skjønnhet, og ikke minst interiør som jeg har en stor forkjærlighet for. Jeg er også veldig glad i dyr, og overglad i katten min. Dermed vil du finne litt om katter generelt, og mye om den lille sjarmøren min også. Kos deg her inne! Håper du vil finne bloggen min interessant, og kanskje titte innom en annen gang også! Legg meg gjerne til som venn.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits